Бившият футболист Гари Линекер е едно от най-популярните лица на

...
Бившият футболист Гари Линекер е едно от най-популярните лица на
Коментари Харесай

Туит с критики към правителството коства работата на водещия на BBC Гари Линекер

Бившият футболист Гари Линекер е едно от най-популярните лица на английската социална телевизия BBC. Всяка събота по време на сезона на Висшата лига той води може би най-известната стратегия за акценти във футбола - " Match of the Day ". Негова обява в обществените мрежи обаче поставя завършек на това.

" Господи, това е повече от извънредно ", написа Линекер под видеоклип на английското Министерство на вътрешните работи в Twitter. В него вътрешният министър Суела Браверман афишира противоречив държавен проект, обвързван с миграционната политика на страната. Законопроектът цели да попречи на мигрантите без документи да влизат във Англия и съставлява опита на ръководещите да се оправят с огромния брой мигранти, които прекосяват Ламанша в търсене на леговище.

Линекер, който е приемал бежанци в дома си, взема решение да заеме позиция и написа в персоналния си профил:

" Няма голям напор. Приемаме доста по-малко бежанци, в сравнение с други огромни европейски страни. Това е просто една извънредно жестока политика, ориентирана към най-уязвимите хора, на език, който не се разграничава от този, употребен от Германия през 30-те години, и (казват, че) аз не съм в ред? ".

Good heavens, this is beyond awful.
— Gary Lineker
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР