Тенденция ли агресията на пътя у нас? Този въпрос отново

...
Тенденция ли агресията на пътя у нас? Този въпрос отново
Коментари Харесай

Защо се стигна до грозните сцени между шофьорки на паркинг?

Тенденция ли експанзията на пътя у нас? Този въпрос още веднъж е на дневен ред след случая сред двете шофьорки на паркинг в София.

Както съобщихме, клипът е оповестен в обществените мрежи. Паркингът се намира покрай метростанция „ Г. М. Димитров “.

Според първичната информация аленият автомобил е блокирал изхода на паркинга за дълго време, което провокирало гнева на лидерката на черния джип.

„ Не би трябвало да се стига до такива крайни случаи, при които две дами се удрят челно. Тази надменност излиза и на пътя, където след това има жертви “, разяснява Иван Влъчков от Европейския център за транспортни политики.

Той поучава водачите да оставят най-малко записка с телефонния си номер на предното стъкло, с цел да се заобикалят сходни случки.

„ Въпреки това не е вярно сходно прекъсване. Има си избрани места. Трябва да се намерения дали ще запречим паркинга, излизане ли е от постройка. Трябва да се мисли една концепция повече “, добави Влъчков пред бТВ.

Според психиатъра Веселин Герев експанзията е освен на пътя, а „ в случай че не упражним най-малко вербална експанзия, все едно денят не е минал “.

„ Тревожна е наклонността, че от ден на ден създатели на нападателни прояви стават дами. Доскоро се мислеше, че мъжете са основателите на такива прояви, че те основават огромните проблеми. Този случай удостоверява това. Тревожното в този случай е, че освен се минава към вербална експанзия, освен ударът сред колите, а всичко се снима. Всичко се качва в обществените мрежи “, акцентира психиатърът пред бТВ.

Той посочи, че това дава неприятен образец за подрастващите и цялото общество, защото експанзията се постанова като модел.

„ В никакъв случай при погрешно паркиране не се работи по този метод. Каквото и да се е случило, не мисля, че някой би трябвало да упражни експанзия, с цел да взема решение проблемите си. Има органи на полицията и на КАТ, които човек да потърси в тази обстановката. Да показваш мускули не е обикновено. Има наклонност при притежателите на огромни коли и джипове – какъв брой по-голям е интелектуалният недостиг, толкоз по-голяма и мощна е колата “, сподели още той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР