Бивши футболисти на Черно море ще провеждат индивидуални тренировки във

...
Бивши футболисти на Черно море ще провеждат индивидуални тренировки във
Коментари Харесай

Бивши футболисти на Черно море с индивидуални тренировки във Варна

Бивши футболисти на Черно море ще организират самостоятелни тренировки във Варна. Пламен Тимнев, Тодор Каменов и Пламен Панайотов ще усъвършенстват млади гении над 8-годишна възраст по модерни методики на водещи международни школи (Холандия, Австрия, Белгия, Швейцария, Германия и др.)

Школата ще организира профилирани самостоятелни тренировки за бранители, полузащитници и нападатели, които освен ще оказват помощ за възстановяване на техниката им, само че ще усилят издръжливостта им и ще ги създадат по-бързи на терена. Целта е развиването и подобряването на самостоятелните качества на футболиста.

Следвайки характерна и ориентирана методика за образование, школата цели само и извънредно развиването на техническите, координационни и ментални качества на всеки състезател. С многообразни тренировки играчите ще работят върху своята акуратност, боравене с топката, скорост, взимане на бързи решения и вярно позициониране на терена.

Пламен Тимнев ще работи с нападателите, Каменов поема полузащитниците, а футболистите в зона отбрана ще бъдат подготвяни от Пламен Панайотов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР