Спомням си как две денонощния седяхме със социалния министър да

...
Спомням си как две денонощния седяхме със социалния министър да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова разкри страшни тайни за Бойко Борисов и Асен Василев

„ Спомням си по какъв начин две денонощния седяхме със обществения министър да убеждаваме Асен Василев, че би трябвало да вдигне пенсиите. Той не искаше. И най-после си го присвоиха “, описа тя.

„ Ние сме „ за “ мир и прекъсване на войната – да се договаря благодарение на дипломация и огромните сили и се радваме, че от ден на ден го чуваме даже в подтекста на европейските избори, разгласи Нинова за войната в Украйна.

Корнелия Нинова разкри страшни секрети за Бойко Борисов и Асен Василев

12.05.24 21:29

Детето на Явор Божанков е стреляло с револвера на предприемача Димитър Бонзов!

12.05.24 20:40

Прокуратурата с горещи вести за детето на Явор Божанков!

12.05.24 20:05

Щуретина вилнея със 169 км./ч. край Пловдив, обясненията й шокираха съда

12.05.24 19:31

Костадин Костадинов помля Евровизия: „ Американците споделят freak show – зрелище на изроди “

12.05.24 19:12

Европа няма да почине, само че не може да продължи да съществува във типа, в който е в този момент, безапелационна е тя.

„ Що се отнася до Зелена договорка, миграционна политика, незачитането на ползите на членките, нашите хора ще се борят. Предстои решение – решенията да се взимат с болшинство, което значи, че други страни могат да вземат решение ориста на България. Изключват те от вземането на решения, което беше принцип, който съществуваше в Европейски Съюз “.

Нинова сподели дали Българска социалистическа партия е подготвена да ръководи в коалиция с партията на Бойко Борисов и разкри скришен до момента факт.

„ Знаете, че от доста години главен политически конкурент е на Българска социалистическа партия е ГЕРБ. Получавали сме непрекъснато оферти от ГЕРБ. През 2017 година имаше и напън извън. Борисов ми предложи да стана ръководител на Народното събрание.

Нинова продължи: „ Отказахме и казахме на гласоподавателите си, че ще се борим с мафията и олигархията. На последните договаряния получихме покана и отказахме. Това е изменничество. Не мога да допускам, че с тези хора седяхме пред Народно събрание и викахме „ Борисов вън “ и след това ги видях по какъв начин се редят пред кабинета му да му се молят. Служебният кабинет е кабинет на ГЕРБ. Това е Борисов и Главчев е реализатор на Борисовата воля. 

Корнелия Нинова позволи, че в случай че се повтори вид „ сглобка “ това ще е извънредно тежко за България и отсече: „ Абсурд да участваме. Мнозинство, но не напълно. Правителство, но не коалиция. Програма, но не стратегия. Борисов прегръща, унищожава и изхвърля. Нито един път не помислиха за България. “, приключи водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: бТВ

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР