Пореден неприятен инцидент се случи на фестивала в Кан. Доминиканската

...
Пореден неприятен инцидент се случи на фестивала в Кан. Доминиканската
Коментари Харесай

На червения килим в Кан: Актриса вдигна скандал заради рокля с Исус

Пореден противен случай се случи на фестивала в Кан. Доминиканската актриса Масиел Таверас се опитваше да разпъне дългия шлейф на роклята си, украсена с главата на Исус, на стълбите, когато охранителка се опита да я спре. Стигна се до скандал, който едвам не прерасна в пердах.  

Преди това същата охранителка беше в центъра на скандал с певицата Кели Роуланд.

Кадри от кавгата демонстрират по какъв начин Таверас пренебрегва инструкциите и разпростира шлейфа на роклята си надолу по стълбите, преди обстановката да ескалира до точката, в която актрисата бутна жена от защитата. Масиел Таверас беше коронясана преди този момент за Мис Доминиканска република и се състезаваше в състезанието Мис Вселена.



Нейната грандиозна рокля " Ел Кристо " е основана от дизайнерката Джанина Азар, а Исус е нарисуван от художника Ян Паес. Цената на облеклото е към 450 хиляди $, пише Daily Mail.



Това се случва единствено дни откакто същата охранителка се оказа в центъра на скандал с някогашен член на Destiny`s Child. След което Кели Роуланд сподели, че тя е „ расистка “, до момента в който сътрудниците на служителката настояха, че тя „ единствено си прави работата “.

Кели сподели, че на аления килим е имало и други дами, „ които не са тъкмо като мен и не са били ругани, отблъснати или помолени да си тръгнат “.

Колеги на охранителката, работеща на филмовия фестивал, обаче споделиха, че тя се е държала уместно и „ единствено си е правила работата “.

„ Тя е пазач, който работи под огромен напън и се пробва да накара хората да се движат по пътеката, с цел да спре тълпите да се натрупват. Нямаше боричкане или псувни “, сподели фестивален деец, който е работил в курорта всеки май 20 години.

Той означи, че аленият килим на фестивала в Кан е доста пай, само че има доста гости. И всички, даже звездите, би трябвало да се придържат към графика, с цел да не се образува запушване. В това им оказват помощ доста портиери, които извършват и ролята на защита. И постоянно се държат професионално и учтиво.

Друг източник означи, че защитата е локална французойка, която има кратковременен контракт с филмовия фестивал в Кан.

А догатките, че е расистка, са просто смешни. „ Посетителите и личният състав на Кан идват от разнообразни среди и никой от тях не е дискриминиран “, сподели вътрешният човек.

Припомняме, че на 25 май завърши 77-ият кино фестивал в Кан. Победител стана филмът " Анора " на Шон Бейкър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР