Чудили ли сте се каква ежедневна прическа можете да си

...
Чудили ли сте се каква ежедневна прическа можете да си
Коментари Харесай

Топ идеи за ежедневна прическа

Чудили ли сте се каква ежедневна прическа можете да си извършите? Лесно е да придобиете навика да носите косата си по един и същи метод всеки ден, само че при съществуването на толкоз доста разнообразни стилове за избор няма причина да не откриете нова прическа. Независимо дали косата ви е къса или дълга, къдрава или права, или нещо приблизително сред тях, можете да намерите сладки и лесни прически, с които да измененията визията си, без значение къде отивате!

Лятото е към този момент е тук, което значи, че е време за фестивали навън, лежерен жанр на обличане и опция да дадеш независимост на фантазията си.

Ефектните и красиви прически са способни да трансформират външността на всяка жена. Не подценявайте това, тъй като неприятно направената фризура може да скапе овала на лицето даже на най-красивата жена. И да, вярно прочетохте, точно благодарение на вярната прическа вие можете да измените радикално формата на вашето лице.

Ето няколко хрумвания за свежа ежедневна прическа:

Създаване на конска опашка

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Изгладете косата си обратно и я закрепете с ластик, с цел да получите елементарна конска опашка. Конските опашки са една от най-универсалните прически, които можете да носите, и са насочна точка за редица други стилове. Всички коси, с изключение на най-късите, могат да се приберат на конска опашка.

Опитайте се да носите конската си опашка покрай основата на шията, с цел да изглеждате повърхностно и сантиментално. Можете даже да помислите за носене на ниска конска опашка със приблизително или странично разрошване.

Напръскайте косата си с текстуриращ спрей и я дръпнете жестоко обратно за съвременна, небрежна конска опашка. Може също по този начин да подразниш леко косата си, като я разресваш обратно, с цел да придадеш.

Изправете косата си, след което я приберете в гладка конска опашка. Използвайте малко серум, гел за коса или лак за коса, с цел да укротите възможните кичури. Увийте дребна част от косата към ластика и я закрепете с фиби, с цел да наподобява елегантно.

Евентуално можете да добавите малко артикул и да извършите в действителност хубава, разрошена обратно конска опашка, а по-късно да изправите краищата. Тази концепция за ежедневна прическа е доста лесна и свежа.

Прическа на кок

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Направете конска опашка, след което увийте косата си към основата и направете кок. За да извършите кок на балерина, приберете косата си в спретната конска опашка в горната част на главата, тъкмо над темето. Закрепете опашката с ластик, след което увийте дължината на опашката в серпантина към ластика.

Приберете краищата на конската опашка под кока, след което закрепете всичко с 3-7 фиби, според от дължината и дебелината на косата ви.

Разделете косата си на 2 конски опашки, с цел да създадете закачливи двойни кокове. Можете да ги извършите на върха на главата си или ниско долу, покрай тила. Използвайте зъбците или опашката на гребен, с цел да извършите чиста част сред косите.

Ако имате коса на пластове, използвайте фиби, с цел да закрепите кока много компактно към конската опашка.
Съберете косата си жестоко на кок в горната част на главата или зад едното ухо, с цел да създадете съвременен нехаен кок. За да наподобява по-разчупена, първо напръскайте косата си със спрей за текстуриране. Това е ежедневна прическа, с която ще ви бъде удобно през целия ден.

Плетене на косата

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Съберете косата си на конска опашка и я сплетете на плитка, с цел да постигнете обикновен жанр. Сплетете косата си на конска опашка и я закрепете с ластик.Разделете косата си на 3 елементи. Кръстосайте лявата част (А) върху междинната част (Б), а по-късно дясната част върху в началото лявата част (В). След това кръстосайте новата лява част (В) върху част А в средата, а по-късно кръстосайте част В отдясно върху част В.

Продължете това по целия път надолу по косата, след което я закрепете с ластик.
За да постигнете грациозен и равен жанр, прибавете малко гел за коса, преди да сплетете косата си.
За да извършите по-небрежна плитка, деликатно я разхлабете с пръсти, откакто сте я закрепили с ластик. Тази концепция за ежедневна прическа е идеална за всеки ден.

Сплетете единствено бретона си

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Можете да извършите класическа плитка или странична френска плитка с бретона, с цел да го държите надалеч от лицето си и да придадете хубав тип на ежедневна прическа. Прикрепете плитките с фиби, с цел да се задържат на място.
Ако нямате бретон, сплетете единствено частта от косата, която обрамчва лицето ви.
Това е превъзходен жанр, който да изберете, в случай че бретонът ви пораства.

Оформяне на къса коса

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Добавете гел и приберете косата си обратно, с цел да изглеждате стилно. С тази ежедневна прическа с плъзгаща се обратно коса ще излъчвате непокорен настроения, а основаването ѝ не лишава съвсем никакво време. Когато косата ви е влажна, разнесете по нея капчица гел. Разресвайте косата надалеч от лицето си с гребен с фини зъбци или мека четка, след което я оставете да изсъхне.

Ако желаете да имате талази, накъдрете косата си с преса за коса.

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

За да създадете талази с преса за изправяне на коса, работете с части коса с дължина (2,5 см). Затворете пресата върху парчето коса, след което завъртете китката си напред-назад, до момента в който пускате пресата по кичура. Така ще създадете нежни, плажни талази.

Напръскайте със спрей за текстуриране и я разрошете, с цел да наподобява още по-добре. Текстурираните прически наподобяват отлично на къса коса. Когато косата ви е влажна, напръскайте я с текстуриращ спрей, който ще ви помогне да създадете формулировка на прическата. Разрошете косата си с пръсти, с цел да отделите обособените елементи, след което оставете косата да изсъхне на въздух. Тази ежедневна прическа с къдрици е идеална за всеки ден.

Добавяне на аксесоари за коса

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Плъзнете лента за глава на към (1,3 см) от линията на косата. Лентите за глава са извънредно гъвкави. В взаимозависимост от стила си те могат да наподобяват спортни, юношески или блестящи. Повечето ленти за глава наподобяват най-добре, в случай че се носят покрай линията на косата, и наподобяват отлично на всичко – от супер къса до доста дълга коса.

Ако имате проблем с изплъзването на лентата, пробвайте да подръпнете косата зад лентата, с цел да я задържите на място. Дръжте косата изправена нагоре, а по-късно я разресвайте обратно с гребен с фини зъби. Внимателно загладете горния пласт на косата, с цел да скриете надиплената част.

Прихванете предната част на косата си с щипка или фиба.

Ако желаете да носите косата си разпусната, само че не желаете тя да навлиза в лицето ви, можете да употребявате щипка или шнола, с цел да закрепите оформящите лицето кичури зад ухото. Просто издърпайте косата обратно, надалеч от лицето си, и я придържайте с щипка.

Приберете цвете или панделка в прическа, с цел да изглеждате женствено.

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Страничните кокове и ниските или странични конски опашки наподобяват красиво и сантиментално, когато добавите цвете или панделка към стила. Създайте мечтаната ежедневна прическа, след което поставете аксесоара в косата покрай ластика. Ако е належащо, закрепете цветето или панделката с фиби.

Текстурирана Боб прическа с балеаж в рус цвят

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Боб с А-линия е типичен и едно от най-персонализираните къси подстригвания. Добавянето на разхвърляни вътрешни пластове основава грациозен тип, а редуването на разнообразни цветове сред вашите къси пластове благодарение на балеажа ускорява текстурата и прибавя дълбочина, създавайки по-обемен външен тип на вашата ежедневна прическа. Използвайте маша, с цел да оформите свободните кичури.

Комбинирана плитка с холандска и рибешка опашка

 ежедневна прическа Топ хрумвания за ежедневна прическа фотография: pinterest

Ако сте индивидът, на който приятелите ви постоянно пишат, когато имат потребност от помощ при изпробването на нова прическа с плитка – или просто желаете да покажете съществени умения за прически – не търсете повече от тази комбинирана плитка. Гениалността на това е, че може да се персонализира. Можете да изберете да извършите холандските плитки, плитката с рибена опашка или и двете.

Първо разделете косата си в центъра. Закопчайте една част, тъй че да не ви пречи, и по-късно направете холандска плитка с другата, като спрете и я закрепете с ластик за коса, когато стигнете до тила. Повторете с другата част и комбинирайте двете опашки на плитка. След това, в случай че имате време, можете да го сплетете на плитка с рибешка опашка, като я закрепите в краищата с различен ластик за коса. Тази концепция за ежедневна прическа е идеална за дълга коса.

За да наподобява всяка прическа красиво, вие би трябвало да я вършиме на чиста коса. Съветваме ви да я миете веднъж на 2-4 дни, само че не и всеки ден, защото по този начин тя единствено ще стартира да се омазнява мощно и в следствие няма да можете да се избавите елементарно от този проблем. И не забравяйте, че постоянно можете да добавите един забавен и хубав аксесоар за коса, с който да разнообразите вашите ежедневни прически.

Начинът, по който оформяме косата си заран или преди значима среща – е същинско писмо, което мъжете четат по своему. Например свободната опашка, в която машинално прибираме косата, с цел да не ни пречи, се възприема като симптом за мечтателна заплеснатост и немарливост. А гладката опашка се асоциира по-скоро със строгостта, в сравнение с с шик в жанр звездите от Instagram.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР