Актьорът от Хавай 5-0 и бивш боксьор Тейлър Уили почина

...
Актьорът от Хавай 5-0 и бивш боксьор Тейлър Уили почина
Коментари Харесай

Почина Тейлър Уили, прочут с ролята си в Хавай 5-0

Актьорът от " Хавай 5-0 " и някогашен боксьор Тейлър Уили умря на 56-годишна възраст, оповестява KITV News.

Роденият в Хавай Уайли е най-известен с ролята си на Камекона Тупуола в престъпните сериали " Хавай 5-0 " и " Магнум ". 

Причината за гибелта към момента не е ясна.

Бившият сътрудник на Уили - Питър М. Ленков, отдаде респект на Уили в обществените мрежи.  " Съкрушен съм. По-късно ще обявявам по-подробно по какъв начин се усещам. Просто в този момент ми е прекомерно тежко`, написа той в инстаграм.

Племенницата на артиста Латоя Левайосина също уважи чичо си в покъртителен пост.  " Чувствам се като че ли съм попаднала в призрачен сън. Унко Биг Ти, постоянно ще те обичаме ", написа тя във фейсбук.

Роден в Хонолулу, Уили е от американски самоански генезис. Сред другите му телевизионни функции са " Макгайвър ", " One West Waikiki " и " North Shore ". Уили се появява и във кино лентата " Прелъстен и зарязан ", в който играе с Джейсън Сийгъл и Кристен Бел.

Тейлър Уили взема решение да стане артист, откакто в началото е професионален боксьор в UFC. Той дебютира през 1993 година в специфичния филм " UFC 1: Началото ".

Уили губи три зъба, както и борбата против холандския кикбоксьор и ММА професионалист Герард Гордо и скоро по-късно се отдръпва от спорта.

Преди това е бил играч по сумо и не губи нито един от първите си 14 дуела. Тежащ съвсем 440 кг, той е измежду най-големите в спорта. Оттегля се от сумото през 1989 година поради проблеми с коляното, написа Дейли мейл. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР