Бившата на Кубрат Пулев активира бомба, която никой не очакваше,

...
Бившата на Кубрат Пулев активира бомба, която никой не очакваше,
Коментари Харесай

Директен нокаут: Не е за вярване какво оповести Андреа!

Бившата на Кубрат Пулев задейства бомба, която никой не очакваше, даже самият боксьор. След няколко години, в които Андреа беше безусловно на ръба и намерено призна, че има психични проблеми поради раздялата с мъжа на живота си, през днешния ден тя хвърли всички в нокаут.

Чалгарката, чието всекидневие до неотдавна се осмисляше само от това какъв брой фотошопирани и разсъблечени фотоси да вкара в мрежата, очевидно е потърсила помощ и е решила да постави завършек на резила. А нека!

Певицата оповести вест, която никой не очакваше, а точно, че ще става професионална гмуркачка, както и професионална актриса. " С две думи - взимам се в ръце и се затягам. Животът продължава и ще го пребивавам на макс, на цялостните му обороти ", кълне се Андреа, която към този момент е записана да следва в Нов български университет, а в този момент е в Египет, където се учи на гмуркане при най-хубавите.

Приказките на Андреа са похвални, различен е въпросът, че малко на брой са склонни да й имат вяра. Според болшинството, това е следващият й опит да притегли интерес към много скучноватата си в последно време личност, а и да натрие носа на Пулев. Който от дълго време сподели, че му дреме за Андреа, колкото му пука за равнището на Дунав в сантиметри.

" Объркана е доста, главата й непрекъснато ражда разнообразни хрумвания, множеството от които траят от ден до пладне, само че нека този път най-сетне да се измъкне от дупката, в която се озова след раздялата ", разясняват близки до нея източници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР