Беше толкова сладко и романтично. Така американската актриса Мегън Маркъл

...
Беше толкова сладко и романтично. Така американската актриса Мегън Маркъл
Коментари Харесай

Предложението за брак на принц Хари - класическо

Беше толкоз сладко и сантиментално. Така американската актриса Мегън Маркъл разказа по какъв начин принц Хари е изискал ръката ѝ. Разбира се, Хари е работил в типичен жанр – на едно коляно, до момента в който двамата са били у дома и са приготвяли вечеря с мисъл за една уютна вечер. Предложението е станало факт в двореца Кенсингтън, а Меган мигновено е споделила „ да”, написа Daily Mail.
Всъщност май не те оставих да довършиш предлагането, преди да кажа " да ", споделя Меган през смях. А пръстенът е от жълто злато.
Хари и Меган споделят и, че за пръв път са се видели на " сляпа среща ", като били осведомени от обща другарка, само че не споделят коя е тя. " Влюбих се в нея необикновено бързо – звездите светеха и всичко беше идеално ", споделя принц Хари.
Четири седмици, откакто двамата се срещат, принц Хари убеждава изгората си да пристигна с него в Ботсвана. " Къмпингувахме под звездите – беше фантастично ", споделя принцът, а ваканцията е траяла 5 дни. Двойката споделя и, че дистанцията е било проблем – виждали са се по един път на две седмици, само че в никакъв случай по-рядко и това ги е сближило още повече.
Маркъл съобщи, че връзката ѝ с принца не е била публично притежание съвсем половин година и това е било отлично време.
Сватбата на двамата ще бъде напролет на 2018 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР