Местният директор на мисионерска група в Хаити и мисионерска двойка

...
Местният директор на мисионерска група в Хаити и мисионерска двойка
Коментари Харесай

Какво знаем за младите мисионери и религиозен лидер, убити в Хаити

Местният шеф на мисионерска група в Хаити и мисионерска двойка от Съединени американски щати бяха нападнати и смъртоносно простреляни от членове на тайфа, откакто напуснаха активност на младежка група в черква, сподели член на фамилията пред Асошиейтед прес.

Убийствата в четвъртък на Джуд Монтис, локалния шеф на Missions in Haiti Inc., и Дейви и Натали Лойд, млада фамилна двойка от Съединени американски щати, се случиха в общността на Лизон в северен Порт-о-Пренс. Те бяха убити, до момента в който столицата се разпада под безмилостното нахлуване на насилствени банди, които управляват 80% от столицата, до момента в който управляващите чакат идването на полицейски сили от Кения като част от подкрепяно от Организация на обединените нации разполагане, ориентирано към потушаване на насилието на банди в размирните Карибски район страна.

Ето някои неща, които би трябвало да знаете за мисионерската работа, която се концентрира върху подпомагането на децата в Хаити, и бандитското нахлуване, което лиши живота на три души.

РАБОТА В ХАИТИ

Уебсайтът на Missions in...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР