Българското общество губи 28% , като не купува директно от

...
Българското общество губи 28% , като не купува директно от
Коментари Харесай

Борисов: Чудовищно е лицемерието! Протестират срещу „Газпром“, а купуват руски газ

Българското общество губи 28%, като не купува непосредствено от Газпром, а от дъщерна компания на съветската компания в Румъния, ние отново купуваме съветски газ, само че по-скъп. Това съобщи Делян Добрев, като съгласно изнесените от него данни сега страната ни купува газ не на 86 евро – каквато е цената непосредствено от доставчика, а на 110 евро.
Прочетете още
„ От това печели само „ Промяната “, като се разпределят едни пари в техни офшорки и самият „ Газпром “, защото от компанията не биха се съгласили на такава скица, в случай че нямат келепир. Ние сме пуснали сигнал и до ДАНС и до Министерство на вътрешните работи и чакаме да бъде осъществена инспекция. Написали сме и писмо до Демерджиев, защото към момента резултат няма и настояваме той да ревизира за какво това е по този начин “, сподели още Добрев.

„ Както виждате Делян Добрев потвърди с цифри, че всичко това е истина. Ясно се вижда и, че за интервала февруари-май България е станала три пъти по подвластна от Русия във връзка с стокообмена. В същото време българската политика е задушена от неистина и двуличие. Имаме едни политически водачи, които водят гневна антируска изразителност, а в това време не престават да купуват съветски газ “, разяснява Томислав Дончев.

„ Александър Николов не отхвърли, че е купуван съветски газ, само че отхвърли, че цената е била извънредно повишена. Ние по тази причина имаме фактури, с цел да покажем съответни числа. Абсолютно същата скица се отнася и за „ Лукойл “. Ние още веднъж заявяваме, че сме подготвени да се подпишем на декларация за цялостна диверсификация от Русия, единствено да кажат. Само ни приканват, а в действителност нищо – нито са ни изпратили, нито има подписка. Политическото двуличие е чудовищно сега. Нинова желае да възобнови връзките с „ Газпром “, а в това време тя като министър ги стопира. В същото време Политическа партия и Демократична България споделят, че Българска социалистическа партия са най-хубавият им сътрудник, а са подготвени да стачкува против това решение “, сподели някогашният министър председател Бойко Борисов.

Според него е „ похлупена “ тематиката за проведените частни празненства в почивните бази на Министерство на вътрешните работи, за които заяви Иван Демерджиев, както и изявлението на зам.-министъра по превоза Красимир Папукчийски, че пощите са хакнати поради интерес на частна куриерска компания.

„ В други години медиите щяха да ме съсипят от въпроси по тези два въпроса, а в този момент всичко се замита “, сподели още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР