Григор Димитров трябва да има нещо повече наум в първия

...
Григор Димитров трябва да има нещо повече наум в първия
Коментари Харесай

Ясен е първият съперник на Григор Димитров в “Ролан Гарос”

Григор Димитров би трябвало да има освен това мислено в първия си мач на “Ролан Гарос ”.
Прочетете още
Най-добрият български тенисист в историята стартира присъединяване си в откритото на Франция, втори шампионат от “Големият шлем ” за сезона, против Александър Ковачевич. Представящият Съединени американски щати играч е роден в Ню Йорк, само че татко му е сърбин, а майката е от Босна и Херцеговина.

По-интересното в тази ситуация обаче е, че Ковачевич тренира с Данте Ботини. С този аржентинец Григор Димитров работеше съвсем две години, преди да се разделят. Нашият тенисист реши да се приготвя още веднъж с Дани Валверду, с който завоюва финалите на АТП в Лондон и стигна до третото място в международната класация в края на 2017 година

В екипа е и британецът Джейми Делгадо, който също постоянно пътува с Григор по шампионати.Ако в профил Ковачевич, Димитров чака посочилия, че въобще не е за подценяване, Фабиан Марожан (Унг) или противник от квалификациите (може и “щастлив губещ ”).

В същата част на схемата са Хуберт Хуркач (Пол) и първенецът от Australian Open Яник Синер (Ит).

Най-очакваният мач в първи кръг ще бъде сред 14-кратния първенец Рафаел Надал и Александър Зверев (Гер). Така се получи, тъй като испанецът не е подложен. Двамата бяха противници на полуфинал в Париж преди 2 години, когато Зверев получи доста тежка травма на глезена.

Другият доста здрав конфликт в първи кръг е сред Анди Мъри (Шот) и Стан Вавринка (Швейц).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР