Българският нокаутьор Кубрат Пулев твърди, че британецът Антъни Джошуа гледа

...
Българският нокаутьор Кубрат Пулев твърди, че британецът Антъни Джошуа гледа
Коментари Харесай

Кобрата: Джошуа ще поеме втория си нокаут

Българският нокаутьор Кубрат Пулев твърди, че британецът Антъни Джошуа гледа прекомерно напред в бъдещето, обсъждайки унифициращ пердах за Световната купа с първенеца на WBC Тайсън Фюри.

Кобрата ще се боксира с Джошуа през декември, откакто борбата им беше отсрочена поради пандемията, провокирана от ковид SARS Cov-2.

През 2017 година Пулев можеше да стане международен първенец, само че травма го лиши от шанса да нокаутира Джошуа.

" Спрях да упражнявам, тъй като бях контузен, а той не ми повярва. Беше малко надменно. Джошуа беше споделил, че в случай че бил на мое място щял да се бие с травма, само че не е толкоз елементарно. Господ сподели, че не е добре да приказваш доста и по тази причина той получи травма в крайници си. Чаках търпеливо и когато той е подготвен и здрав, ще можем да се бием, " показа българският нокаутьор.

Кобрата, който има общи мениджъри с Фюри, чака да се бие против него идната година. Българският боксьор предсказа, че борба сред Джошуа и Фюри няма да има, тъй като Джошуа няма да стигне до нея.

" Също по този начин доста надменно от страна на Джошуа е това, че непрекъснато приказва за Фюри. Сякаш въобще не зачита нашия дуел, както беше с Руис. Но животът му сподели, че това е неприятно. Затова в този момент той ще поеме втория си нокаут. Ще го покажа не него и на целия свят. Аз съм идващия за Фюри и мисля, че след Джошуа ще се удрям с него, тъй като Джошуа ще загуби. Той си мисли, че не съм огромна опасност, само че ще му покажа доста нови неща.

Не ме интересува къде ще се бием - за мен е значимо да победя. Няма значение дали ще е на лодка, на стадион, в Европа или Съединени американски щати или Саудитска Арабия - няма значение за мен. Това ще бъде победа за моята страна, защото България в никакъв случай не е имала международен първенец в тежката категория. Това няма да е единствено за мен, само че за всички мои сънародници и желая да ги направя щастливи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР