Приятели на звездите, вижте какви дарове ви носи седмицата на

...
Приятели на звездите, вижте какви дарове ви носи седмицата на
Коментари Харесай

Прогноза от астролога Краси Кирчева: Седмицата на благополучието

Приятели на звездите, вижте какви блага ви носи седмицата на благополучието , +/- 3 дни към 23 май 2024.

Аз съм Краси Кирчева, съветвам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, създател на книга за приложение на легенди и приказки за реализиране на на практика цели. https://prikazna-astrologia.com/



 

Юпитер е планетния знак на изобилието, културата, науката, и техническия  напредък, знак също на интернационалната търговия и материалното развиване, изключително до момента в който е в земния знак Телец. Нептун е планетата на безусловната обич, музиката и религията. Хармоничният им аспект ще усъвършенства всичко изброено през идната седмици и частично през идващите месеци, даже година. По-конкретно:

в персонален и нравствен аспект имате опция да приемане и амнистия за тези, които най-вече са ви наранили. Така ще се освободите от нуждата нови мъчителни епизоди да ви дават нови благоприятни условия за амнистия.

в битов аспект – можете да получите и да извършите дарове и да си почивате прелестно

в теоретичен аспект – чакаме изобретения и скорошното им внедряване в производства и богатства, за разширение на пазарите и реализиране на финансови резултати. (стоки за ползване, за духовно развиване, духовни институции, медицина) В случай, че методите нереалистично, има лек риск някои артикули и услуги да претърпят бързо развиване и лек спад.

в учебен аспект – благосклонни преподаватели и лесни оценки, сбъркани задания на състезанията и риск от потребление на технологии за лесни и лъжливи резултати при възпитаници и студенти (ИИ). Нека технологията бъде инструмент на развиването, а не причина за неговото закъснение. Мечтите им за реализация могат да бъдат мотор на развиване, само че и причина да губят интерес към действителните си благоприятни условия. Бъдете деликатни.

в медицински смисъл – ще се открият и разпространят нови анестезиращи и обезболяващи средства, само че и с риск от прочие

в здравен смисъл – лекувате се с триумф и елементарно хидратирате кожата, само че и задържате течности и трупате маса. Лечението става и посредством чрез положително въодушевление.

Химическата промишленост ще означи нови върхове .

Туризмът ще навакса изоставянето си, във всичките му подразделения – развлекателен, културен, учебен, дентален, състезателен, музикален, конферентен.

Ресторантьорство и развлечения ще се възстановят доста след пандемията.

Винопроизводството ще се развие, а неразрешените химически стимулиращи субстанции ще промъкват по-ефективно през мрежите на институциите.

Ще привлечете към себе си упоменатите благоприятни условия, като вършиме дарове, мечтаете и празнувате живота!

Можете да ревизирате какво по-конкретно носи за вас този аспект като ревизирате прогнозата си тук

Общите прогнози помествани в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите значими мотиви си направете самостоятелна прогноза с над 90% успеваемост. Вижте.

А най-запалените могат да започват с дружно с мен работа по своя месечна стратегия за реализиране на своя житейска цел. Вижте.

Празнувайте живота и мечтайте!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР