Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев отправи закана към

...
Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев отправи закана към
Коментари Харесай

Кобрата: Джошуа ме подценява, а това е опасно!

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев насочи закана към Антъни Джошуа, че ще бъде доста неприятно сюрпризиран и неприятно повален. Това предвижда Кобрата преди идния си конфликт със международния първенец.

На 12 декември в зала „ О2 сцена “ в Лондон Пулев ще се бие за пояса на Международната боксова федерация (IBF), за който е формален кандидат.

„ Смятам, че аз имам преимущество против Джошуа във връзка с душeвността, само че доста значимо ще бъде и по какъв начин е квалифициран един боксьор. Това е комбинативен спорт, в който човек би трябвало да има целия боеприпас, с цел да може да мачка “, съобщи Пулев пред Българска национална телевизия.

Според него Джошуа го подценява, тъй като към този момент се приказва за идващ мач на британеца против Тайсън Фюри, който да излъчи безспорен международен първенец.

„ Това, че Джошуа и екипът му мислят за последващи мачове е в мой плюс, тъй като значи че ме подценяват. Не ме наскърбява, даже в противен случай. Подценяването може да бъде доста рисково. Ако желаят да гледат Фюри, Майк Тайсън, който желаят “, сподели още Пулев.

Българинът продължава да се готви за срещата с треньора си Ули Вегнер във Варна.

„ Той (Вегнер) е значим, тъй като има огромен опит. Той взе участие интензивно в процеса макар своите години. Важно е един боксьор да бъде идеално квалифициран “.

Българският боксьор изясни още един път, че ще пътува за Лондон седмица преди срещата си с Джошуа. По думите на Пулев наличието на аудитория или неналичието няма да окажат въздействие.

„ Дори и да има аудитория това ще е напълно най-малък брой фенове. Това не играе огромна роля. Разбира се от време на време има резултат, тъй като може да те пренавие, както се случи в мача ми с Кличко. Сега това няма да се случи “, добави Пулев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР