Български политически лидери отправиха поздравления за новата 2023 година.С видеоклип

...
Български политически лидери отправиха поздравления за новата 2023 година.С видеоклип
Коментари Харесай

Партийни лидери поздравяват българите за ЧНГ

Български политически водачи насочиха поздравления за новата 2023 година.

С видеоклип в профила си във Facebook поздравления за 2023 година насочи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пожелавам ви здраве, здраве и отново здраве, споделя Борисов.
-->
Поздрав с думите: " За доста години, братя българи! Живи, здрави и кой ни ненавижда, под нас да лази! ", насочи и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Изпращаме 2022 година - сложна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред тествания, българските фамилии понесоха тежестта на рецесиите, само че постоянно в сложни моменти сме показвали силата на българския дух, показва ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в приветствен видеоклип по случай Новата година.

" Нека посрещнем 2023 година с религия, вяра и увереност, че можем да я създадем дружно по-добра. Пожелавам да спрем войната и да има мир, да има успокоение и сигурност, във всеки български дом да има топлота, обич и съгласие ", показва Нинова. 

" Нека да е честита, мирна, здрава и плодородна 2023 година ", декларира Корнелия Нинова. 

" Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем признателни, че България е част от свободния и либерален свят. Нека дружно превърнем родината си в съвременна европейска страна! Да ценим нежната си народна власт и да оказваме помощ на тези, които водят война за своята независимост ", отбелязва в пожеланията си съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата. Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до верните решения в името на нашите фамилии, общество и Родина, написа водачът на " Български напредък " Стефан Янев.

Вчера пожелания за новата година насочи и съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР