Българи са напускали Китай без надлежни проверки за коронавируса. Това

...
Българи са напускали Китай без надлежни проверки за коронавируса. Това
Коментари Харесай

Българи са напускали Китай без надлежни проверки за коронавируса

Българи са напускали Китай без надлежни инспекции за ковид. Това сподели пред БНР сънародникът ни Галин Георгиев, който е блокиран в един от китайските градове в най-тежко засегнатия от болестта регион.

Георгиев счита, че това е ставало още преди да се вземат прецизните ограничения от страна на китайските управляващи и изрази опасения, че България може да е закъсняла с слагането на термокамера на Летище " София ". Галин Георгиев разказа обстановката като притеснителна и добави, че в провинцията, в която живее, обстановката стартира да става по-тежка. До момента е доказана гибелта на 425 души.

В блока, в който се намира българинът, от два дни е в действие възбрана за излизане, а инфектираните са 13. Ежедневно полицейски и медицински екипи обикалят домовете и обследват жителите за признаци на ковид. Предлагат се доставки на храна. Никой не има вяра, че това е тръгнало от животни и някакъв пазар, разяснява Георгиев, който от 13 години живее в Китай. В момента той е разграничен от фамилията си, което се намира на 10 километра от него, тъй като блокадата ги е хванала на разнообразни места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР