Няма нищо по-разочароващо от това да се вълнуваш от храната

...
Няма нищо по-разочароващо от това да се вълнуваш от храната
Коментари Харесай

Фен на McDonald`s поръчва троен чийзбургер с всичко премахнато – но все още грешат поръчката

Няма нищо по-разочароващо от това да се вълнуваш от храната си Maccies за у дома, единствено с цел да разкъсаш кафявата торбичка и да откриеш, че в нея има ядене на някой различен там или липсват продукти.

Когато един човек поръча неповторима поръчка от локалния McDonald's, той остана да се чуди дали ще я създадат както би трябвало, шегувайки се, че " нормално " объркват. Той беше уверен, че елементарно ще съумеят да му изпратят " троен чийзбургер с всичко извадено " - обаче, когато поръчката му дойде, той остана гневен.

В X, някогашен Twitter, @greg16676935420 сподели на почитателите какво е поръчал. Той гласеше: " 1 x Triple Cheeseburger. Без кетчуп. Без кисели краставички. Без нарязан на кубчета лук. Без 1/10lb говеждо. Без горчица. Без елементарна кифла. Без американско сирене. Без сол " и цената доближи $5,49 (£4,32).

Таксата за обслужване беше $3 (£2,36), данъкът беше $0,42 (£0,33) и Грег даде бакшиш на водача си за доставка $11 (£8,65). Като цяло поръчката доближи съвсем 20 $, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР