Българи изпаднаха в патова ситуация, след като се оказаха принудени

...
Българи изпаднаха в патова ситуация, след като се оказаха принудени
Коментари Харесай

Български туристи в капан на остров Тасос

Българи изпаднаха в патова обстановка, откакто се оказаха принудени да висят в рейс на остров Тасос, очаквайки по-добро време. По думите им туристическата организация, провела пътуването, е знаела, че няма да се движат фериботи, само че очевидно е решила да спести от една нощувка.

Накрая останали часове на пристанището, чакайки ферибот, който да тръгне, споделя пред Нова телевизия Петя Пенкова: " Едва в този момент пътуваме с ферибота към континенталната част, забавихме се към 20 часа.

Вчера трябваше да сме в 11 часа, пътуваме чак в този момент. По-голямата част от групата се върна в рейса, всеки си беше направил сметка, че на първи ще бъдем в България, имаше доста хора, на които медикаментите им свършиха, употребиха заместители, получавахме информация, че няма да има фериботи, а организацията - споделиха, че има. 

Който може, даваше на други пари. Подадоха информация от консулството, че поради неприятното време няма да се движат фериботите, необичайно, по какъв начин единствено нашата организация твърдеше, че ще има. Дори самата брегова полиция индивидът излезе и ни сподели да дойдем на другия ден. Връщайки се в България ще подадем общ иск против организацията, организация " Поход ". "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР