Бъдете внимателни какво, как и къде произнасяте, обърна се депутатът

...
Бъдете внимателни какво, как и къде произнасяте, обърна се депутатът
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Бъдете внимателни какво, как и къде произнасяте

Бъдете деликатни какво, по какъв начин и къде произнасяте, обърна се депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, към депутатите по време на разискването на оставката на Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, настоя, че претекстовете не са цялостни.

„ Г-жа ръководителят на Народното събрание е пръв измежду равни. Ние сме определени посредством директен, либерален избор. Г-жа ръководителят е определена от групите, които поддържат болшинството ", разяснява тя.

Атанасова бе безапелационна, че няма двоен критерий в държанието на Караянчева. Тя посочи и желанието на шефката на Народното събрание да реши въпроса с работата на публицистите в парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР