За втора поредна година Евро Геймс Технолоджи“ (EGT) и нейната

...
За втора поредна година Евро Геймс Технолоджи“ (EGT) и нейната
Коментари Харесай

„Всичко е възможно – страст и перспективи - EGT и EGT Digital с голяма корпоративна изложба за своите художници за втора поредна година

За втора поредна година „ Евро Геймс Технолоджи “ (EGT) и нейната дъщерна компания EGT Digital проведоха огромна корпоративна галерия под надпис „ Всичко е допустимо – пристрастеност и вероятности “, в която 60 техни чиновници, работещи като художници, показват свои персонални произведения. Експозицията беше открита публично на 21-ви май, а всички, искащи да я прегледат, могат да го създадат до 31-ви май във фоайето на Бизнес център RichHill.

В изложбата са включени живопис, графика, илюстрация, както и цифрови творби. Куратор е Кристина Грозданова, основен организатор на художествения фонд на Регионален исторически музей – София. 

При откриването на изложбата, тя преди всичко поздрави „ Евро Геймс Технолоджи “ (EGT) за жеста, който вършат към чиновниците си с артистични заложби. Кристина Грозданова си пожела експозицията да се придвижи в действителния изложбен живот на София. 

" Тези събития обогатяват всеки от нас и разнообразяват креативния му свят. Изкуството, което можете да видите тук, заслужава да бъде показано в формалния изложбен живот на града ", има вяра кураторът на изложбата. 

Водещ на церемонията беше Агоп Каспарян, Административен шеф на EGT. Той акцентира, че макар развиването на актуалните технологии, фокусът на изкуството би трябвало да е човешкият детайл.

" Това събитие демонстрира освен артистичните качества на нашите сътрудници, само че и акцентира връзката сред изкуството и технологиите. В актуалния свят, в който технологиите напредват и трансформират метода, по който живеем и работим, изкуството остава непрекъснат източник на ентусиазъм и нововъведения. То ни припомня за човешката страна на технологиите, за творчеството и не на последно място – за страстта, която стои зад всеки новаторски артикул и концепция, за която всеки един от тук присъстващите способства всеки ден ".

Михаил Станев, Арт шеф „ Платформа “ в EGT Digital, който има съществена роля за организацията и реализацията на събитието, също се обърна към присъстващите. 

" Имаме удоволствието за втора поредна година да открием галерия като инициатива. Благодаря на всички сътрудници, които взеха решение да се включат – с 12 повече от предходната година. Благодаря на управлението на EGT& EGT Digital за всяка самодейност, която имаме ", сподели той. 

За EGT и EGT Digital:

„ Евро Геймс Технолоджи “ (EGT) е български производител на игрално съоръжение с водещи позиции на световния гейминг пазар. Портфолиото на компанията включва игрални машини, видеослот игри, рулетки и казино мениджмънт системи. Понастоящем EGT има 28 интернационалните офиса, а продуктите й са показани в над 100 страни по целия свят.

EGT Digital е част от EGT Group и е напълно фокусирана върху iGaming бранша. Предлага своя лична платформа за залагания, а също по този начин и богато разнообразие от онлайн слот и моментни игри, както и спортни залагания

(в материала има продуктово позициониране)


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР