Каляската за хора със специални потребности ще гостува в различни

...
Каляската за хора със специални потребности ще гостува в различни
Коментари Харесай

Каляската за хора със специални потребности ще гостува в общини във Врачанско /снимки/

Каляската за хора със специфични потребности ще гостува в разнообразни обитаеми места от региона, където има домове за хора със специфични потребности.
“Това взехме решение на вчерашната неделна разходка. Идеята за първата дестинация даде госпожа Ирена Христова. Целта е повече хора, които са с лимитирани придвижвания и благоприятни условия, да могат да се възползват от атракциона, който с “Благотворни другари ” подарихме на Враца. Вълнуваща беше срещата за мен и с Тони Дуковски, който за първи път се разноски с каляската. Щастлив съм, че за следващ път имах опция да споделя неделната разходка с наши съграждани, които се разходиха с каляската, предопределена за хора със специфични потребности. Туристическият атракцион донесе доста позитивни страсти и положително въодушевление на всички, които се включиха в разходките в състезателен комплекс " Христо Ботев " - Враца. От “Благотворни другари ” сме горди с това подаяние за нашия град, чиято цел е да способства за това хората със специфични потребности от общината да се усещат още по-пълноценни членове на общността ни ", сподели Мартин Харизанов.
Припомняме, че каляската за хора със специфични потребности е първата по рода си в България и е пригодена както за деца, по този начин и за възрастни в инвалидни колички. Част от финансирането идва непосредствено от НАТО в Брюксел със сума от 12 000 лв., а останалите 8000 лв. са дарени от сдружението. Целта е хората, които са с лимитирани двигателни благоприятни условия, също да изпитат нови страсти и да се насладят на туристическите забележителности, до момента в който пътуват в специфичната колесница.
Осигурена е опция за тези, чието физическо положение разрешава, да ръководят каляската, дружно с файтонджия.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР