Две изключително добри новини дойдоха наскоро за феновете на хорър

...
Две изключително добри новини дойдоха наскоро за феновете на хорър
Коментари Харесай

След 7 години разработване: Изтече информация кога може да очакваме Resident Evil 9

Две извънредно положителни вести пристигнаха неотдавна за почитателите на хорър поредицата за Resident Evil. На първо място слуховете, че деветата част от хитовия френчайз на Capcom ще се забави, бяха опровергани. Дори освен това, играта се чака да излезе на пазара скоро – през януари 2015-а година.

Въпреки че формалната дата към момента не е оповестена обществено от гейминг студиото, консуматор с прякор Dusk Golem, за който се знае, че е неофициалният вестител около всички вести, свързани с плановете на Capcom и в частност Resident Evil, разкри някои елементи към RE9.

Имам положителни новини/слухове по отношение на Resident Evil 9. Версията с вероятното закъснение може да остане настрани. Не е изключено скоро да чакаме информации към RE9, а самата игра да излезе идната година. Ако това, което чух, е правилно, значи можем да я чакаме през януари. Играта се създава в продължение на седем години, написа в пост в обществената платформа X Dusk Golem.

Очаква се, че играта ще бъде от вида open world по сходство на Dragon’s Dogma 2, само че това към момента е единствено догадка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР