Нова теория за Нийл Армстронг на Луната си пробива път

...
Нова теория за Нийл Армстронг на Луната си пробива път
Коментари Харесай

Нийл Армстронг няма фото от Луната заради извънземни

Нова доктрина за Нийл Армстронг на Луната си пробива път в средите на уфолозите и конспираторите.

Според нея първият човек, стъпил на естествения сателит на планетата ни, в действителност е бил на Луната, само че на процедура няма оттова качествена фотография с изключение на това фамозно черно-бяло видео с изявлението за дребните стъпки на индивида и огромните крачки на човечеството. След задачата на Нийл му вършат голям брой фотоси в НАСА – на фона на Луната, пред галактическия транспортен съд „ Аполо 11 “ и всевъзможни сходни със и без скафандър. Но не театралничи на самата Луна. Което е необичайно, като се има поради извънредно щателната подготовка в тази област.

Има единствено една фотография, на която се вижда по какъв начин фигура на астронавт се отразява в шлема на Олдрин. Предполага се, че може би в действителност е на Армстронг, само че мнозина са подготвени да спорят. По-интересно е, че съгласно уфолозите Армстронг не бил сниман, тъй като по това време се занимавал с извънземни. Бил видял транспортен съд на пришълците и желал да го документира. Други отиват по-далеч и дори считат, че бил осъществил някакъв контакт.

Досега най-вече се оспорваше формалната позиция на НАСА, че на Луната американците не са стъпвали на 20 юли 1969 година, а това било пиар номер и триково предаване от студио на Земята. Дори бе сниман от Холивуд игрален филм по въпроса с сходен сюжет - „ Мисия Кеприкорн “. Но е реалност, че Съветският съюз, който по това време е огромният съперник, в никакъв случай не е подлагал и на най-малкото подозрение кацането на американците на Луната, оповестява Телеграф.

Преди време Бъз Олдрин в публичен чат с почитатели бе запитан: „ Вярвате ли в извънземни и какви са наблюденията, които сте видели на борда на „ Аполо 11 “? “, а също какво значат думите му, че видял „ светлина през прозореца, която като че ли се движеше дружно с нас “. Вторият човек, стъпил на Луната, отговори: „ Имаше доста пояснения какво би могло да бъде това. Предполагахме, че може да е от различен галактически транспортен съд - от друга страна или даже от различен свят. Но това най-вероятно беше или ракетата, от която се бяхме отделили, или четирите панела, които се отдалечиха, когато извадихме спускаемия модул от ракетата, ние бяхме нос до нос с двата галактически кораба “.

Но на никое място и в никакъв случай Олдрин не е казвал, че е видял галактически транспортен съд на друга цивилизация, въпреки да е очаквал нещо сходно. От НАСА също не са удостоверили сходно нещо, само че пък из обществените медии е цялостно с всевъзможни теории.

А дали Армстронг е срещнал извънземни – това може и в никакъв случай да не стане ясно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР