Азрудин Валентич се превърна в първия сериозен кандидат за уволнение

...
Азрудин Валентич се превърна в първия сериозен кандидат за уволнение
Коментари Харесай

Бивш директор на Ботев се обяви в подкрепа на Валентич и разкритикува наследниците си

Азрудин Валентич се трансформира в първия сериозен претендент за уволняване в родния футбол, откакто неговият Ботев Пловдив отпадна от квалификациите за Лигата на конференциите, а в Първа Лига продължава да стои без триумф. Бившият шеф на „ канарчетата “ - Даниел Серехидо, обаче се разгласи в поддръжка на наставника и разкритикува своите наследници в клуба.

„ Хората може да харесват или да не харесват Валентич, само че това, което му предизвикват в последно време, е просто непоносимо и тъжно. И не приказвам за рецензиите от страна на почитателите или закъснелите претенции за оставка. Феновете имат цялостното право да се показват под всякаква форма, каквато желаят, и изключително след голямата поддръжка, която демонстрираха на тима в тежки интервали. Говоря за професионалното занемаряване от притежателя и управлението, което Валентич получава от началото на сезона “, написа Серехидо в обществените мрежи, представен от Gong.

В Ботев дойдоха трима нови играчи през лятото - Мартин Секулич, Рой Херман и Яспер ван Хертум, само че в това време бяха продадени Олакунле Олусегун, Джонатан Окоронкво и Ифеани Давид Ндука, като Филип Филипов реши да се пенсионира. Също по този начин капитанът - Тодор Неделев, пострада тежко преди старта на сезона и ще пропусне най-малко още няколко месеца.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР