Аз имам колата фотьойл - карам Smart. Такова признание направи

...
Аз имам колата фотьойл - карам Smart. Такова признание направи
Коментари Харесай

Фънки кара бясно кола-фотьойл

" Аз имам колата фотьойл - карам Smart ". Такова самопризнание направи Фънки. При това най-критичният член на журито на " Като две капки вода " призна още, че я кара лудо.

" Изкарах брошура много късно. Малко преди или откакто направих главната нелепост в живота си - да се оженя ", разкрива още той в Bri4kaOnBoard.

По думите му, на 35 години. Учил се е на Лада. " Оттогава като видя образователна кола, доста внимавам ", споделя още той.

Фънки описа и за преживелица на експанзия, до момента в който се е обучавал за брошура. Веднъж чакал на светофар и желал доста примерно да потегли. Някакъв обаче с бус, при самото тръгване, му бибитнал с клаксона и го стреснал, а колата изгаснала.

Тогава Фънки се ядосал слязъл от колата, отишъл при него и багра почнал.

Музикантът описа и друга преживелица с бус и " огромната " си кола. Шофьора не му бил направи място да мине със Smart-а на светофара, светнало алено и разправията отново почнала.

Артистът споделя, че колите не са му пристрастеност, а единствено средство за напредване. Фънки добави, че в действителност доста му се постанова да пътува.

Най-първата му кола пък е бил остарял Mercedes 123. " Уникална возия, неповторими седалки, неповторимо се караше ", отдава се на носталгията той.

Фънки е имал и американски автопериод. Американските коли обаче не му били пъргави. Продуцентът също сподели, че не е почитател на карането на газ.

Най-фрапиращото разобличаване, което направи Фънки за себе си, обаче е " Планът Ковачев ", който планува преместването на планината Витоша и цели прекъсването на мрънкането за мръсния въздух в столицата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР