Феновете на Бриджъртън имат само дни да чакат завръщането на

...
Феновете на Бриджъртън имат само дни да чакат завръщането на
Коментари Харесай

Кога излиза сезон 3 на Бриджъртън и как да гледате безплатно

Феновете на Бриджъртън имат единствено дни да чакат завръщането на хитовия сантиментален сериал, който се насочва към Netflix за трети сезон. Стартирайки по-късно този месец, най-новата част от историческата драма ще се концентрира към звездата от „ Момичетата от Дери “ Никола Кофлан като Пенелопе Федърингтън, до момента в който се ориентира в живота и любовта във висшето общество на Лондон.

Новият сезон открива, че Пенелопе най-сетне се е отказала за дългогодишната си пристрастеност в Колин Бриджъртън (Люк Нютон), откакто чу пренебрежителните му думи за последния й сезон. Тя обаче е решила, че е време да си вземе брачен партньор, за предпочитане подобен, който ще й обезпечи задоволително самостоятелност, с цел да продължи двойнствения си живот като лейди Уисълдаун.

Междувременно Колин се завърна от летните си пътувания с нов взор и пъчене, само че е обезсърчен да осъзнае, че Пенелопа го приема студено. Нетърпелив да си върне другарството, Колин предлага да бъде ментор на Пенелопе в методите за убеденост, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР