Авторитетната американска спортна телевизия ESPN потвърди името на новия треньор

...
Авторитетната американска спортна телевизия ESPN потвърди името на новия треньор
Коментари Харесай

Това ли е новият треньор на Григор Димитров?

Авторитетната американска спортна телевизия ESPN удостовери името на новия треньор на Григор Димитров. Според информацията, аржентинецът Данте Ботини е свободен да стартира работа с българския тенисист.

До момента 41-годишният Ботини, който е някогашен треньор на Кей Нишикори, тренираше чилиеца Николас Джари. Сега 25-годишния тенисист пожела триумф на аржентинския експерт в новото му предизвикателство.

" Пожелавам шанс на Данте Ботини в новия му план. Месеците с него бяха доста положителни за мен и извънредно интензивни. Научих доста от него. Надявам се скоро да разглася повече детайлности за новия ми треньор “, написа Джари в „ Инстаграм “.

Очаква се в идващите дни Григор Димитров да разгласи публично, че стартира работа с Данте Ботини. Българският тенисист се пробва да се върне в челните места на международната класация, където беше достигнал до трета позиция в края на 2017 година Аржентинецът има опит в сходни провокации, защото по време на взаимната им работа Нишикори стигна до №4 в ранглистата на АТР.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР