Австралийската администрация за терапевтични стоки (TGA) препоръча на австралийското правителство

...
Австралийската администрация за терапевтични стоки (TGA) препоръча на австралийското правителство
Коментари Харесай

Решено: Австралия призна ваксината на руснаците

Австралийската администрация за лечебни артикули (TGA) предложи на австралийското държавно управление да признае имунизациите с съветската ваксина Sputnik V при задгранични жители, идващи в страната.

" TGA заявява, че имунизацията против COVID-19 от (руския)  Гама център (N.F.]) Gamaleya Sputnik V ще бъде приет за потвърждаване на имунизационния статус на идващите пасажери ", се споделя в изказване на регулатора, оповестено на уеб страницата му.
Производството на „ Sputnik V “ в Турция е значимо във връзка с намаляването на външната взаимозависимост
Ръководителят на Катедрата по инфекциозни заболявания в Медицинския факултет на университета в Анкара Исмаил Балик разказал за организация Анад...
Прочети повече
От TGA обявиха, че съветската страна е предоставила на управлението нужната информация, " която демонстрира, че тази ваксина обезпечава отбрана (срещу COVID-19) и понижава вероятността идващ пасажер да съобщи инфекцията на други лица или да се болести с COVID-19, до момента в който е в Австралия ". " Получената информация включва оповестени данни от проучвания и е предоставена на TGA от съветското държавно управление ", се споделя в известието.

Регулаторният орган акцентира, че две дози от имунизацията Sputnik V демонстрират междинна резултатност от най-малко 89% против инфекцтиране с ковид и 98% отбрана против тежко протичане на COVID-19 и гибел след затруднения, провокирани от вируса. " Признаването на имунизацията Sputnik V ще усили потенциала на Австралия да приема задгранични студенти и квалифицирани служащи мигранти. Чужденците, които са получили две дози от съветската ваксина Sputnik V, към този момент ще се смятат за изцяло имунизирани и ще могат да влизат в Австралия ", обявиха от TGA.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР