Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия

...
Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия
Коментари Харесай

Бока идва с най-доброто

Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще дойде у нас с най-хубавия си състав за грандиозния театър „ 75 години Георги Аспарухов-Гунди “, оповестиха уредниците от ПФК Левски и Moko Solution. Мачът е на 19 август от 19.43 ч. на Националния стадион „ Васил Левски “ и се провежда в чест на незабравимата деветка на Левски и България във връзка 75-години от рождението на Гунди. В него против Левски ще излязат звездите от тима на „ бокенсес “, които неотдавна завоюваха рекордна 33-а шампионска купа в историята на клуба.
Дни преди да дойде за първи път в България, един от най-титулуваните тимове в света, първенците на Аржентина, водени от най-голямата си звезда Карлос Тевес, ще се срещнат с първенеца на Испания Барселона на стадион „ Камп Ноу “ в обичайния дуел за трофея „ Жоан Гампер “. Гостуването на Бока в София се пада и сред два от мачовете на отбора за Копа Либертадорес. Турнирът, в който вземат участие най-хубавите тимове от Южна Америка и Мексико, е еквивалент на европейската Шампионска лига. В него аржентинците също ще заложат на топ футболистите си сега, по тази причина е допустимо някои от играчите да бъдат непокътнати за най-авторитетното съревнование в Южна Америка.
Само за ден след стартирането в продажба на билетите за звездния футболен мач, бяха изкупени 5000 пропуща. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в страната и online на цена от 9,57 до 194,30 лв.. Продават се и фамилни пакети за 19,14 лева, който включва два билета на цени от 9,57 лева Семейният пакет важи само за Сектор Г, като включените в него 2 билета не се продават поотделно.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР