Арестуваната за убийството на майка си в димитровградското село Каснаково

...
Арестуваната за убийството на майка си в димитровградското село Каснаково
Коментари Харесай

Извънредна новина за бременната Дениза, убила майка си

Арестуваната за убийството на майка си в димитровградското село Каснаково 31-годишна Дениза Бояджиева ще ражда в затворническата болница на Ловеч, написа " Марица ".

" Откакто е заченала, не е ходила на доктор. След обзор на арестуваната гинеколози откриха, че терминът ѝ е на 20-и т.м. ", потвърдиха източници на изданието.

Веднага, откакто Окръжния съд в Хасково наложи най-тежката мярка за неотклонение на Дениза, обвинената бе пратена в болничното заведение към пандиза в Ловеч. Освен грижите по бременността ѝ, там на Бояджиева ще бъде направена и задълбочена психиатрична експертиза.

" Ако, дай боже, раждането мине сполучливо, бебето или ще бъде предадено за развъждане от родственици, или ще отиде в приемно семейство. Това обаче ще решат обществените служби ", разясниха осведомени с процедурата.

Според проверяващите, Дениза разчленила 52-годишната си майка Петя Бояджиева в двора на къщата им в Каснаково. Убийството било осъществено на 12 април, а беше разкрито 4 дни по-късно, откакто другата щерка на жертвата се натъкнала на ужасяващата панорама в селския двор. Китките и стъпалата на жертвата били отрязани.

31-годишната обвинена направила самопризнания, само че след убийството пробвала да почисти мястото на закононарушението. За ДНК разбори са пратени няколко брадви и доста ножове, конфискувани при огледа в Каснаково. Намерен е и несесер с хирургически принадлежности.

20 дни преди да убие майка си младата жена била изписана от психиатрията в хасковския квартал " Болярово " с общо дефинирана диагноза " психологично заболяване ". Тези проблеми имала от дребна. Веднъж даже, при обостряне на положението ѝ, си отрязала парче от кутрето на една от дланите и пръст от стъпалото. Често се държала нападателно и с околните си.

При определянето на мярката ѝ за неотклонение в Хасково Дениза Бояджиева даде несъответстващи пояснения. Тя съобщи пред Темида, че държи да участва и взе участие дружно със правосъдния доктор Христо Еленски при аутопсията на майчиния ѝ мъртвец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР