Арестуваха 18 души при специализирана полицейска операция във Варненско, съобщиха

...
Арестуваха 18 души при специализирана полицейска операция във Варненско, съобщиха
Коментари Харесай

Арестуваха 18 души при операция във Варненско

Арестуваха 18 души при профилирана полицейска интервенция във Варненско , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Спецоперацията за противопоставяне на битовата престъпност се организира на 14 и 15 май 2020 година в гр. Белослав и гр. Аврен и в гр. Провадия .

Полицията направи общо 11 КПП-та и голям брой масирани полицейски инспекции. Един от задържаните 18 души е разгласен за търсене за определяне на адрес. Направени са 29 полицейски разпоредби по член 64 от Закона за Министерство на вътрешните работи.

От Министерство на вътрешните работи оповестяват, че са тествани общо 408 лица и са профилактирани над 70 лица от престъпния контингент.

По време на акцията е открит причинител на кражба от частен дом в село Синдел, води се досъдебно произвеждане. Установен е и 53-годишен водач на камион с прекъсната регистрация. По случая е формирана кореспонденция.

При акцията са тествани общо 204 автомобила. Съставени са 16 акта по Закона за българските персонални документи, 2 акта по Закона за Министерство на вътрешните работи и фиш по Закона за придвижване по пътищата.

В село Куманово служители на реда са подали сигнал за прекъсване на кола " Опел Астра " с непозната регистрация , само че водачът избягал. Малко по-късно служителите на реда разкрили колата изоставена отключена в поле с рапица до гора в землището на с. Орешак.

Открит и задържан е шофьорът-беглец - Р. И., на 18 година от село Каменар, който няма шофьорска брошура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР