Английският национал Хари Магуайър защити решението си да отпразнува гола

...
Английският национал Хари Магуайър защити решението си да отпразнува гола
Коментари Харесай

Хари Магуайър защити решението си

Английският национал Хари Магуайър отбрани решението си да отпразнува гола си против Албания, като запуши ушите си, заглушавайки по този метод критиците си.

В последно време капитанът на Манчестър Юнайтед е подложен на критика нонстоп за представянето си в клубния тим, само че голът му против Албания, който бе първият при триумфа с 5:0, на практика класира " трите лъва " за Световното състезание в Катар. За да стане това и на доктрина в понеделник Англия ще би трябвало да не загуби при гостуването си на футболното джудже Сан Марино. Отборът от Апенините не е печелил какъвто и да било мач от 2004 година, когато против Лихтенщайн бе реализирана и единствената победа в историята на националния тим на Сан Марино.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, който беше анализатор на мача сред Англия и Албания, назова решението на Магуайър да запуши ушите си " смущаващо ". Кийн имаше поради играта на Магуайър в дербитата с Ливърпул и Манчестър Сити, които Юнайтед загуби с 0:5 и 0:2 надлежно.

" Не, насладата ми не е била ориентирана към някой съответно. Просто се плъзнах по колена и сложих ръце на ушите си. Аз съм капитанът на Манчестър Юнайтед и е обикновено да бъда подложен на критика, когато тимът не се показва добре. Напълно чаках това, само че не съм целял да " задръствам " нечия уста. Да вкараш за страната си е ужасно възприятие, изключително когато е първият гол в решителна подготовка. Първият гол през днешния ден бе доста значим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР