Английската Висша лига е известна като една от най-големите спортни

...
Английската Висша лига е известна като една от най-големите спортни
Коментари Харесай

Глобиха ТВ коментатор за хомофобско изказване за кампания на английската Висша лига


Английската Висша лига е известна като една от най-големите спортни организации, които водят борба с хомофобията, само че изявление на един от анализаторите на първенеца по телевизия beIN Sports влезе в сериозен прорез с концепцията на акцията, научихме от Daily Mail.

Египтянинът Мохамед Абутрика си разреши да изрази терзание от мероприятието с капитанските ленти на играчите в цветовете на дъгата, които имат за цел да поддържат LGBTQ+ общността.

Той дефинира акцията за „ рискова идеология “, а в следствие си навлече гнева на редакцията в малкия екран, за което ще бъде глобен, въпреки към момента да не е известно по какъв начин.

Приветствам играчите с мюсюлманско изповедание във Висшата лига, които не вземат присъединяване в акцията за LGBT. Това е феномен, който е срещу ислямската природа, тя е срещу и към човешката природа. Надявам се, че в околните години beIN Sports ще откри метод, с цел да изолира двете акции и ще ни покаже единствено мачовете онлайн сред съдийските свирки. Наша е ролята да се противопоставим на феномена хомосексуалност, тъй като е рискова идеология и се трансформира в скотщина, която хората не се срамят да демонстрират към този момент. Ще се опитат да ви убедят, че хомосексуалността е човешко право. Не, не е човешко и даже е срещу него “, сподели някогашният национал на Египет по време на живото предаване.



beIN е катарска телевизия, а изявата на Абутрика стана мотив в Англия да изпитват терзания по отношение на организацията на идното Световно състезание по футбол, което ще се състои в страната през зимата на 2022 година

От медийната група на малкия екран разгласиха публична позиция по случая, в която изрично се разграничават от думите на анализатора в студиото.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР