Летният сезон на филмите може да започне следващия уикенд, но

...
Летният сезон на филмите може да започне следващия уикенд, но
Коментари Харесай

Премиерата на „Kraven the Hunter“ на Sony се отлага до декември

Летният сезон на филмите може да стартира идващия уикенд, само че календарът на стартирането към момента е в развой на работа. Последният филм, който смени местата, е комиксът на Sony „ Kraven the Hunter “, който в този момент ще бъде показан през декември, вместо през уикенда на Деня на труда.

Студиото разгласи преместването късно в петък, оставяйки Disney и Marvel „ Deadpool & Wolverine ” като единственото огромно издание на супергерой за лятото. Очаква се да излезе на 26 юли.

“Kraven the Hunter ” е с присъединяване на Арън Тейлър-Джонсън като злодея на Спайдърмен в режисираната от J.C., Алесандро Нивола и Ръсел Кроу. Това е един от няколкото спинофа на Sony Spider-Man, в това число „ Venom “ и „ Madame Web “.

Новата дата на премиера в кината е 13 декември, което го слага против анимационния „ Властелинът на пръстените: Войната на Рохирримите.

Студиото преди този момент беше възнамерявало премиерата на новия си филм „ Карате Кид “ — с Ралф Мачио и Джаки Чан — на тази дата, само че го отсрочи за май 2025 година Фил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР