Анджелина Джоли остави всички дрехи, за да позира за новия

...
Анджелина Джоли остави всички дрехи, за да позира за новия
Коментари Харесай

Как Брад взе свободата на Анджелина

Анджелина Джоли остави всички облекла , с цел да театралничи за новия брой на Harper`s Bazaar - по-гола от всеки път. Тя обаче е и до болежка откровена в диалога за вътрешните и външните белези, и за това, през което мина в последните години.

В момента актрисата е в интервал от живота си, който умерено можем да назовем възобновление. Обратите на живота и невидимите белези , които й предизвикват, освен болят, само че и не й разрешават да бъде толкоз свободна, колкото й се желае.

Джоли дава и един образец в поддръжка на това свое изказване. Тя е безапелационна, че ще се реалокира в друга страна, щом децата й навършат 18 . Но в този момент техният дом е там, където татко им е решил да бъде.
 Снимка 451475

Онази част от нея, която я прави свободна, дива, открита и любопитна съумява да бъде смачкана от живота. Но нейните деца са нейната най-голяма поддръжка в този сложен миг . Те я познават такава, каквато е в действителност, и вършат всичко допустимо, с цел да стане отново остарялата Анджелина.

" Те минаха през доста. Аз се изучавам от тяхната мощ " , споделя тя. А един от общите им уроци е да се одобряват такива, каквито са, и да не се срамят от същността си.
 Анджелина Джоли, Harper's Bazaar и една провокативна фотосесия
Първата гола корица на Анджелина

Белези на показ

Най-важното за Джоли е всеки да знае кой е в действителност. Тя е наясно, че не може да защищити децата си изцяло от физическата болежка, от разочарованията, от разрушеното сърце, само че желае да ги научи по какъв начин да живеят с тях, тъй като е неизбежно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР