Живот си живее Нана Гладуиш. Откакто се премести в Щатите,

...
Живот си живее Нана Гладуиш. Откакто се премести в Щатите,
Коментари Харесай

Живот си живее! Вижте как Нана купонясва на яхта в Маями


Живот си живее Нана Гладуиш . Откакто се реалокира в Щатите, някогашната водеща на „ Съдебен спор “ претърпя тежки моменти, само че все пак съумя да продължи напред и да се усеща щастлива, написа Слуховете за връщането й в България се оказаха безпочвени – Нана няма никакво желание да напуща Флорида и Рая, в който се намира.



Наскоро тя сподели на своите почитатели по какъв начин прекарва времето си в Щатите. Заедно с приятелите и фамилията Нана купонясва на първокласна яхта, танцува и се забавлява като запоследно.



„ През последните 6 месеца аз претърпях и нещастия в фамилията си и мога да кажа, че този ми престой в Съединени американски щати не беше от най-хубавите. Въпреки хубостта на Маями, на времето и всичко, което този вселенски град може да предложи. Но когато загубиш непосредствен, както аз изгубих сестра си Мартина, няма по какъв начин да си благополучен, без значение къде се намираш “, изля душата си Нана по време на последното си прибиране в България.



Бившата водеща въпреки всичко е съумяла да се отърси от болката и скръбта и да продължи живота си с усмивка. Заедно със сина си Джейсън и брачна половинка си Джонатан са същински щастливи и купонясват на първокласната яхта с другари на фона на красивите залези на Маями.
                             
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР