Случвало ли ви се е да започнете да изпитвате любовни

...
Случвало ли ви се е да започнете да изпитвате любовни
Коментари Харесай

Ето 7 знака, че го е грижа за вас, но ви приема само като приятел

Случвало ли ви се е да започнете да изпитвате любовни страсти към мъж, който смятате за другар? Понякога се случва, а чувствате, които би трябвало да  осмислим могат да ни основат компликации.
Тези страсти се развиват постепенно във времето. Понякога даже не ги виждаме, до момента в който не се случи нещо несъмнено, което светва лампичката, която ни споделя, че ние сме влюбени в този човек. В такива обстановки другарството има риск да бъде провалено, изключително в случай че любовта ни не е споделена.
Кои са признаците, че той ви приема единствено като добра другарка, само че не е влюбен във вас?

1. В диалози той ви е споделял, че ви усеща като негова сестра. Действията му ви демонстрират, че ви почита ви като човек, постоянно е подготвен да ви спомага, когато се нуждаете, само че не е влюбен във вас.

2. Рядко ви кани да се виждате единствено двамата някъде. Обикновено се срещате в обща компания. Освен това по-често вие сте тази, която му написа в обществените мрежи и му се обажда. Това е индикатор, че няма предпочитание да бъде съкровен с вас, защото не изпитва сходни страсти.

3. Споделя с вас детайлности за любовния си живот и проблемите си с други дами. Случва се да ви изиска мнение, да се допита до вас за концепция за подарък, ресторант, с които да изненада дамата, към която изпитва страсти. Това е сигурен знак, че той ви вижда като другар и поддръжник, само че не и като опция за сантиментален сътрудник.

4. Не демонстрира никакви признаци на ревнивост, когато започнете да излизате с други мъже, когато ви види да говорите с непознати за него мъже или друга обстановка, в която един мъж би трябвало да ревнува дамата, която харесва. Има възможност даже да покаже огромна поддръжка за вашите сантиментални инициативи. Но това е индикатор, че той не се интересува от вас по различен метод, а сте единствено другари.

5. Не поставя доста старания, с цел да се опита да ви направи положително усещане. Винаги е нехаен, не се замисля в дейностите си да ви сътвори комфорт и така нататък Но би могъл и да е благородник, само че това още веднъж не значи, че изпитва специфични страсти към вас.

6. По-често ви търси, когато желае нещо да ви попита или му би трябвало услуга. Много рядко може да се случи да ви се обади или написа просто, с цел да си поговорите.

7. Отношенията ви не се задълбочават. Някои от вас може да са в обстановка, в която да флиртуват с даден мъж, само че връзките да си стоят на това равнище. Той не ви кани на срещи, не подхваща дейности, с цел да се сближи с вас, не се интересува дали вие на този стадий се срещате с някого или не.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР