Американското издание The Avionist - едно от най-авторитетните издания в

...
Американското издание The Avionist - едно от най-авторитетните издания в
Коментари Харесай

СУ-34 по магистрала край Воронеж...на собствени колела. Вижте

Американското издание The Avionist - едно от най-авторитетните издания в региона на военната авиация, обърна внимание на превозването на изтребител Су-34 по пътя край Воронеж, снимано от очевидци, предава РИА Новости.
„ Почакайте, какво? Какво прави съветският Су-34 на пътя? “ – озаглави материала си създателят. Той отбелязва, че в случай че самолетът е бил транспортиран на буксир, това не би учудило никого. „ Но този Су-34 се движи по пътя на личните си колела. Само в Русия... “, прибавя създателят, представен от Агенция " Фокус ".
При това изданието показва, че за улеснение при преместването са свалени крилете на изтребителя. Авторът на материала изрича съмнение, че той е изпратен за ремонт във Воронеж, защото там има авиозавод.

Снимките за малко станаха доста споделяни в обществените медии и провокираха най-различни мнения.
" Най-новата технология отлетя в Русия. Руското Министерство на защитата тегли многофункционален изтребител-бомбардировач Су-34 от Бутурлиновка до Воронеж за ремонт на лично шаси на тези самолети. А водачите ще стоят ли в този момент? " попита съветски жител препоствайки фотосите.

Отлеталась новейшая техника в России.
МО РФ буксирует многофункциональные истребители-бомбардировщики Су-34 из Бутурлиновки в Воронеж на ремонт на собственных шасси этих самолетов.
А лётчики теперь автостопом будут добираться? pic.twitter.com/uIV6y6WoZu
— Krychek (@Krychek5) October 31, 2019
РИА Новости отбелязва, че изтребителят-бомбардировач Су-34 е предопределен за поразяване на наземни, надводни и въздушни цели, инфраструктурни обекти и прикрити средства за Противовъздушна отбрана, ситуирани на огромно разстояние от летището на базиране, при огнево и осведомителни влияние на съперника, денем и нощта, както и в елементарни и комплицирани метеорологични условия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР