Александър УрумовНезапомнено национално унижение в новата история на България –

...
Александър УрумовНезапомнено национално унижение в новата история на България –
Коментари Харесай

Александър Урумов: България не заслужаваше това национално предателство!

Александър Урумов

Незапомнено национално оскърбление в новата история на България – това предизвикаха на страната ни през днешния ден обединението от Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България.

Днес се сплотиха необединимите – само че не с цел да защитят националните ползи на своето Отечество, а с цел да защитят ползите на брюкселското задкулисие.

Обединиха се необединимите, само че не с цел да донесат положително на България и не с цел да създадат живота на българите по-достоен. Не! Обединиха се, с цел да донесат срам на България.

Обединение на измяната под знамето на позора – това видяхме през днешния ден. Такъв срам мъчно може да се заличи – да превърнеш българския парламент в гарсон, сервилно обслужващ непознатите господари. Кои са те ли? Еманюел Макрон, да вземем за пример, който през днешния ден обществено призна, че е упражнил „ мощен напън върху България “.

Дори единствено поради тези думи „ френското предложение “ трябваше да бъде отхвърлено! Дори единствено тези думи бяха задоволителни, с цел да проявят темперамент тези, които демонстрираха боязън и безгръбначност.

Дори единствено поради думите на албанския министър председател Рама, съгласно който България е „ безпорядък и срам “ – даже единствено поради това трябваше да се показва достолепие и героизъм.

Изобщо не е значимо наличието на ултиматума на Сорос – тъй като единствено наивниците имат вяра, че това е някакво „ френско предложение “. Не, това е ултиматум на Сорос. И българският парламент коленичи пред ултиматума на глобализма. Какъв позор!

Сега към този момент всеки може да си показа какъв напън сполучливо освен устоя, само че и с чест и достолепие отхвърли вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов – тъй като той бе в основата на доблестната национална позиция, която през днешния ден стадо Юди предадоха поради подаянията на Брюксел.

Днес, в този парламент, щеше да бъде призната и Истанбулската спогодба, а мъжествени лелки и нежни чичковци към този момент щяха да образоват децата ни в детски градини и учебни заведения на приемливост и двуполовост. О, да, да! Точно такива клаузи бяха заложени в Програмата за битка с домашното принуждение, одобрявана от Министерство на вътрешните работи през Министерски съвет – и знаете ли за какво? Бяха заложени „ в следствие от приемането на Истанбулската спогодба “. Само че тя не беше призната и тези клаузи отпаднаха.

Защото в предходното постоянно държавно управление имаше един същински общественик, имаше и екип към него от мощни български мъже и дами, които опазиха душите на децата ни, опазиха фамилията от мъж и жена и резервираха достолепието на България.

За разлика от позора, който през днешния ден предизвикаха на страната ни тези, които коленичиха пред подмолните господари на глобализма.

Няма цена, покриваща този срам, който през днешния ден тайфа непознати наемници, маскирани като народни представители, предизвикаха на България!

Всички дали своят вот „ за “ ултиматума на Сорос гласоподаваха не като представители на българския народ, а като марионетки на брюкселските партийни интернационали.

Днес в българския парламент победи не любовта и дългът към България, а победиха глобалистите и скритите зависимости от подмолни господари.

Днешният ден – 24 юни – ще остане като ден на позора, ден на националното оскърбление.

А истеричната антибългарска ненавист в Скопие, която искаше българите да коленичат и да им се извинят, през днешния ден може да бъде удовлетворена – през днешния ден, в българския парламент сполучливо се организира интервенция по коленичене под напън, персонално угодничество и национално изменничество.

България не заслужаваше този позор и срам!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР