Александър Лазаров остави страхотни впечатления по свой адрес с представянето

...
Александър Лазаров остави страхотни впечатления по свой адрес с представянето
Коментари Харесай

Без затруднения: Лазаров си осигури място сред топ 8 в Созопол и ще срещне Донски

Александър Лазаров остави страхотни усещания по собствен адрес с представянето си на тазгодишния Sofia Open, като мнозина чакаха с неспокойствие в какъв път ще продължи развиването на четвъртата ни ракета. Българинът си взе седмица отмора и реши поддържа по-малкия брат, Джордж Лазаров, на Фючърса от категория М15 в Созопол, но в последния миг одобри " уайлд кард " за присъединяване в надпреварата и досега показва безспорната си класа, че е състезател за надалеч по-висок сан съревнования. Алекс през днешния ден се разправи безпроблемно със международния номер 1631 Доминик Келовски след 6:3 6:4, с което си обезпечи конфликт на четвъртфиналите в морския град против своя сътрудник на двойки и един от малцината останали родни представители в шампионата - Александър Донски.

Топ поставеният в схемата загатна за голямата разлика в класите още през цялото време на дуела, като ловко пресираше всяко от подаванията на чеха, реализирайки по този начин стремежи пробив в петия гейм. Лазаров като се изключи че безспирно покачваше нивото си на ретур, то той още веднъж сподели образно, че разполага с необикновен начален удар и макар че пропусна редица брейкболи, то той нямаше усложнения да затвори дебютния сет на личен сервис.

Във втората част Келовски доста усъвършенства позицията си на корта и стана изцяло равносилен от главната линия на любимеца, като даже сервира изненада и проби подаването на четвъртата ни ракета. Алекс обаче бързо прекрати стремежа в дейностите на международния номер 1631 посредством мълниеносен рибрейк, а в остатъка от срещата го притисна на ретур и съумя да го пречупи в десетия гейм, като още с първия си мачбол постави точка на разногласието.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР