Актьорът Юлиан Вергов се върна при голямата си любов Ирина

...
Актьорът Юлиан Вергов се върна при голямата си любов Ирина
Коментари Харесай

Юлиян Вергов се върна при жена си

Актьорът Юлиан Вергов се върна при огромната си обич Ирина Ялъмова. След повече от 5 години на разлъка, двамата са още веднъж дружно и заживяха в общ дом, като същинско семейство, научи HotArena .

Двойката има една щерка - Алина, която остана при майка си откакто двамата се разделиха преди няколко години. Тогава Вергов се изнесе от фамилния дом, а дамите му останаха да живеят там сами. 

Въпреки раздялата, артистът резервира прелестни връзки с някогашната си половинка. Двамата останаха другари и той можеше да вижда щерка им, постоянно когато пожелае, без да имат никакви проблеми за родителските права.

Близки до артиста разкриват, че той още веднъж е потърсил път до сърцето на Ирина. Последната му връзка с колежката му Диана Димитрова /д-р Огнянова от „ Откраднат живот ”/ завършила безславно освен в сериала, само че и в живота.

А поредицата от безсмислени случки, които последвали, тласнали екранния доцент Банков към обятията на някогашната му жена.

В момента артистът и някогашната звезда от шоу „ Невада ” живеят щастливо в жилището си на столичната улица „ Раковска ”, дружно с щерка си и кучето, написа " България през днешния ден ".

Макар Алина да стои надалеч от прожекторите, тя постоянно е засичана в звездната компания на мъжа си и неговите сътрудници в столичните заведения за хранене.

Красавицата от дълго време е сменила амплоато и към днешна дата се занимава с цифрови медии и тактики. Запознати издават, че е работела и като пиар на „ Софийска вода ”.

Двамата с Юлиян Вергов са дружно към този момент 20 години, макар спиранията и разделите. За толкоз години обаче, те нито един път не помислили за брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР