Ако се чудите защо връзките на прекрасната актриса с български

...
Ако се чудите защо връзките на прекрасната актриса с български
Коментари Харесай

Нина Добрев болезнено привързана към майка си

Ако се чудите за какво връзките на прелестната актриса с български корени куцат, отговорът се крие в майка й.

Михаела Добрева е лоялен родител, само че Нина била толкоз мъчително привързана към нея, че връзките им към този момент създавали спънки за персоналния й живот.

Мнозина не подозират, само че двете в действителност нямат доста време за себе си и за чисто женски неща, естествени за една майка и щерка, написа „ Галерия “.

Причината е, че Михаела работи през по-голяма част от годината във Франция, а Нина има своите кино и фешън задължения. Срещат се рядко, до момента в който почиват за няколко дни, както се случи неотдавна, и на празници като Коледа, Нова година.

Стройната нашенка от дребна е подложена на промени и е откъсната от родината си едвам 2-годишна. Вероятно това е споделило думата си, по тази причина тя и до през днешния ден търси опора и протекция в майка си.

Нина не е толкоз близка с татко си, съвсем в никакъв случай не споделя общи фотоси с него, само че за сметка на това постоянно показва любовта си към дамата, която я е основала, даже когато ги разделят стотици хиляди километри. Тя непрестанно се влияела от мнението й и постоянно с допитвала до нея, дори и за прекомерно интимни детайлности, които би трябвало да си остават загадка за една двойка.

Това към този момент рефлектирало върху любовните й истории и Нина мъчно успявала да задържи някой до себе си. На този стадий тя е гадже с сътрудника си Глен Пауъл, само че докога ще продължи щастието им, мъчно може да се предвижда.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР