“Построеното в Разлог, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много

...
“Построеното в Разлог, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много
Коментари Харесай

Росен Желязков в Разлог: Построеното, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много и жизненоважно

“Построеното в Разлог, с помощта на политиките на ГЕРБ, е доста и жизненоважно. ”, това съобщи през днешния ден в Разлог лидерът на листите за европейски избори и народни представители от 1 МИР Росен Желязков.

Заедно с него бяха облястният координатор на ГЕРБ и трети в листата за Европейски парламент Андрей Новаков, претендентите за народни представители Илиан Георгиев, Марио Терзиев и Красимир Керезов, кметът на община Разлог Красимир Герчев и общинските ръководители на ГЕРБ в Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацуревв.

Те посетиха емблематичните за триумфа на ръководството на ГЕРБ в община Разлог - МБАЛ Разлог и модерния учебен център в бранш ”Земеделие “ – Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство.

Кандидатите за евродепутати и народни представители бяха се срещнаха с модерната инсталация в отделението по образна диагностика, с високия клас рентген.

Д-р Тончев напомни, че с помощта на Красимир Герчев и съдействието на Росен Желязков в болничното заведение се е разкрила една от първите лаборатории при КОВИД рецесията, което е избавило доста човешки животи.

Посещението продължи в Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство където шефа Таня Динчева, показа, че с помощта на взаимната работа скмета на община Разлог Красимир Герчев и осъществените планове по европейски стратегии, учебното заведение е съвременна просветителна институция и основава устойчиви и потребни специалности в бранш ´Земеделие.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР