Продължава разследването на катастрофата с кола на Националната служба за

...
Продължава разследването на катастрофата с кола на Националната служба за
Коментари Харесай

Продължава разследването на катастрофата с кола на НСО, която завърши със смъртен случай

Продължава следствието на злополуката с кола на Националната работа за защита (НСО), в която се возеше съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. При случая мъж загуби живота си, а неговата брачна половинка е с тежки пострадвания.

Той добави, че стопира краткотрайно предизборната си акция

Все още няма отговор от проверяващите с каква скорост се е движила колата на службата за защита. Военната прокуратура направи втори оглед на двата автомобила. 

Експерти ревизират дали и бутоните в колата на НСО за светлинна сигнализация са били включени. Предстои да бъде направена и геодезична фотография в региона на злополуката.

Пострадалата 58-годишна жена остава в болница, само че оттова отхвърлят да дават на медиите информация за положението ѝ.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Катастрофата се случи на 16 май в 17:30 ч. край Аксаково, на пътя от Добрич за Варна. Ударът стана на Т-образно кръстовище. Образувано е досъдебно произвеждане по отношение на случая.

Жена е в тежко положение

Ударът е породен от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество. Не е спрял на знак " Стоп ", споделиха за bTV от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

По-късно непосредствен на умрелия мъж сподели, че той е бил професионален водач с дълготраен опит. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР