Ние имаме мнение какво трябва да се случи в следващия

...
Ние имаме мнение какво трябва да се случи в следващия
Коментари Харесай

Иван Ченчев : Да има кабинет без политици от парламента и лидери на партии

„ Ние имаме мнение какво би трябвало да се случи в идващия парламент. Едно държавно управление без политици от Народното събрание и водачи на политически партии. Надпартийно държавно управление. Разбира се, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не би трябвало да е министър председател. Той ръководи несполучливо “.

Това съобщи в „ Лице в лице “ Иван Ченчев, лидер на листите в 26-и Многомандатен изборен регион София-област и Габрово на.

По думите му би трябвало да се дефинират национални цели, измежду които обучение и опазване на здравето наложително, и да се работи по тях.

„ Когато се реализира документ с национални цели, държавното управление би трябвало да бъде програмно, с несъмнено времево измерение, с съответни задания и с отговорници. Излъчените министри ще бъдат утвърдени от всички и механизмът, по който ще бъдат утвърдени ще е финалният стадий, откакто забележим дали партиите въобще ще се съгласят за фиксиране на национални предпочитани цели. Трябва да се търси излаз. Професионално и политически знае по какъв начин да го направи “, добави Ченчев.


Иван Ченчев изрично съобщи, че не биха управлявали с ГЕРБ.

„ Първо си имаме решение на конгрес, второ – считаме, че ГЕРБ са токсични. Всички партии, които се прегърнаха с тях внезапно изпаднаха. След три ръководства на Борисов не желая моята страна да е първа по смъртност в Европа, гоним връх на заболеваемост, първи в корупция “, сподели претендентът за народен представител.

По думите на Иван Ченчев има редица положителни хрумвания, изчислени с техните специалисти.

„ Безплатните медикаменти за деца до 14 години, 1100 лева минимална заплата през 2025 година и още един куп ограничения, ориентирани напълно към хората. Младите хора до 26 година да бъдат освободени от налози. Работещите родители при избран по-нисък приход да бъдат с необлагаем най-малко или да заплащат по-малко налог, безплатните ясли и детски градини. Все ограничения ориентирани към това младите фамилии да могат да стъпят на краката си “, добави той.

По думите му в политическия конфронтация никой с изключение на не приказва за хората.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР