Ако съм си мислела, че мразя домашните като дете, то

...
Ако съм си мислела, че мразя домашните като дете, то
Коментари Харесай

Против домашните

Ако съм си мислела, че ненавиждам домашните като дете, то съм бъркала. Чак в този момент като родител разбрах какво е да мразиш домашните.

Идва краят на седмицата и се стартира един тормоз - аз притеснявам детето, то тормози мен, аз притеснявам мъжа си, тъй като му изпитвам завист, че не се занимава с домашни. А щерка ми е единствено втори клас!

Седя и си мисля... аз имам едно неглупаво дете и не разбирам за какво, откакто го отпущам на просветителната система 5 дни в седмицата по 8 часа, то би трябвало да си доучва у дома? Според мен това време би трябвало да им стига.

Много одобрявам учителката й, само че в случай че аз не съумея да си свърша работата през седмицата, не я изпращам на нея да ми я довърши през почивните си дни, нали?

Моята роля не е дребна, би трябвало да направя от детето си човек! Да я науча на почтеност, съпричастност, отговорност. Да й оказа помощ да построи себе си, да подтиквам гениите й, да я науча на това, какво е обич, по какъв начин да се държи с другите, по какъв начин да преодолява страха си, по какъв начин да се бори за това, което желае. И не желая вместо това да извозвам дребното време, което имаме дружно, в диктовки! Да не приказваме, че никак не ме бива.

Преподаването не е за всеки и то би трябвало да се случва в учебно заведение.

Автор: Дея Иванова

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР