Ако имаше чувствителност в обществото, то можеше да сигнализира и

...
Ако имаше чувствителност в обществото, то можеше да сигнализира и
Коментари Харесай

Адвокат Марин Марковски прогнозира какво ще се случи с четворния убиец от Нови Искър

Ако имаше сензитивност в обществото, то можеше да алармира и да не се стига до това ликвидиране. Най-добрата психиатрична болница се намира на 2 км от Нови Искър. За страдание в 21 век нямаме никакво отношение към хората, които имат потребност от психиатрична помощ.

Това сподели пред камерите на БТВ психологът Христо Монов. Заедно с него посетител беше и юрист Марин Марковски. Двамата разясниха четворното ликвидиране в Нови Искър. "Съгласен съм, че в България няма никаква държавна политика към хората нуждаещи се от психиатрична помощ ", съобщи юрист Марковски. "Мога да предвиждам какво ще се случи с килъра. За мен няма да го признаят за психологично болен, тъй като той е опитал да заличи следите от убийствата. Личат си подредени дейности. Това е една прогноза, тъй като българските психиатри, които са превъзходни, ще имат последната дума при експертизите. За мен те ще дадат отговора, че е вменяем. Убийството е потвърдено - открита е брадвата, самият юноша си е признал. За мен Георги няма да получи доживотна присъда. Съдът ще му даде присъдата сред 20 и 30 години. Законът в България не е подобаващ в тази си част. За Европейския съюз може да е добър, само че у нас не работи ", безапелационен беше Марин Марковски.

"Общността в Нови Искър е травмирана още от 70-те години с сходно ликвидиране. Миналата година отново имаше кърваво ликвидиране, само че никой не работи с тези хора. Сега би трябвало да се помогне и на Георги. Ако някой беше алармирал институциите, в този момент нямаше да си приказваме за четири натрупа ", добави психологът Христо Монов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР