А1 пусна нов предплатен пакет, който предлага неограничени мегабайти за

...
А1 пусна нов предплатен пакет, който предлага неограничени мегабайти за
Коментари Харесай

А1 с нов предплатен пакет А1 HIT с неограничени мегабайти за първите 5 дни

А1 пусна нов предплатен пакет, който предлага неограничени мегабайти за първите 5 дни след неговото активиране. A1 HIT е съвършен избор за потребителите, които желаят да се възползват от свободата на огромно количество включени минути и мегабайти, без да се обвързват с дълготраен контракт.

Пакетът А1 HIT включва неограничени мегабайти в мрежата на А1 за първите 5 дни, което дава опция на клиентите да сърфират в мрежата на А1 без терзания. След изразходването им, клиентите могат да се възползват от още 20 000 МВ, в границите на 25 дни. Услугата предлага и доста положителни условия за диалози, като дава на потребителите 1 000 минути в националната мрежа за 35 дни. Предплатеният пакет А1 HIT идва на цена от 20 лева

За клиентите на предплатен пакет А1 HIT, които желаят да презаредят своята карта, А1 има специфична оферта. Предложението на име HIT е с годност от 25 дни и дава разнообразни бонуси при всяко презареждане. Абонатите могат да прибавят 300 национални минути и 8 000 МВ към своя пакет, като заредят картата със сума сред 10 и 14 лева, или изберат алтернатива за зареждане с 15 лева или повече, с цел да получат 1 000 национални минути и 20 000 МВ.

От специфичната оферта при презареждане могат да се възползват и всички клиенти на предплатен тарифен проект Универсален плюс от А1 посредством изпращане на безвъзмезден SMS с текст HIT на номер 789.

Презареждането може да стане посредством посещаване в магазин на А1 или в партньорската мрежа на телекома, или посредством A1 меню на *123#.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР