През десетилетия наред служебната кола беше символ на професионален статус,

...
През десетилетия наред служебната кола беше символ на професионален статус,
Коментари Харесай

„По-лесно от пенсиите“: защо електрическите коли са най-популярното предимство на компанията

През десетилетия наред служебната кола беше знак на професионален статус, скъп от чиновниците като забележим маркер за старшинство.

Сега се завръща под друга форма като известно преимущество на работното място — и безшумно се трансформира в най-големия мотор на продажбите на електрически транспортни средства в Обединеното кралство.

Работодателите от ден на ден разрешават на чиновниците да наемат електрически транспортни средства за персонална приложимост посредством схеми за жертване на заплатите, което значи, че могат да създадат огромни спестявания от налози и национално обезпечаване. Ползата доста понижава цената на автомобила и дава на фирмите късмет да насърчат личния състав да мисли за тяхното влияние върху околната среда.

Фиона Хауърт, която ръководи лизинговия бизнес Octopus Electric Vehicles, част от Octopus Energy, разказва схемата като „ променител на играта “, предоставящ „ най-рентабилния метод за прекосяване “ от бензин към електрически автомобили. „ Това е извънредно привлекателна пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР